Referanser

 

"Meglersiden" er en forbrukerportal som drives av Schibsted. Her kan boligselgere fritt dele sine erfaringer om sin eiendomsmegler.

Etter mer enn 20 år har det blitt mange boligselgere og mange boligkjøpere.

Under kan du se et utdrag av noen av dem som har lagt inn en tilbakemelding om Per Magne Birkeland på Meglersiden.

Se gjerne nettsiden til Meglersiden for full oversikt. 

LINDA FLATÅS

 

2020

Kan trygt anbefale Per Magne som megler ved salg av din bolig, han er rask,effektiv og ryddig. Alltid tilgjengelig.

ARNO SMÅLAND ISVIK

 

2020

Per Magne Birkeland kan anbefalast på da varmaste. Tydelig og klar og kjørte løpet med salg av huset på ein glimrande måte. Solgt etter ein visning og Per Magne kommuniserte veldig godt med oss gjennom heile prosessen.

JOHN EINAR TVEITEN

 

2019

Per Magne gjorde en kjempejobb med salget av leiligheten min. Han var ærlig fra første stund, og selve prosessen med bilder,salgsannonse og visning blei gjort grundig og hurtig. God oppfølging underveis og etter salget.

EVELYN ANDERSEN

 

2019

Per Magne er en dyktig, engasjert og pålitelig megler. Ærlig, blid og lett å forholde seg til. Flink til å informere underveis slik at jeg følte salget av min leilighet var i trygge hender. Kan absolutt anbefales videre om du vurderer å selge bolig.

EILIV HUSEBØ

 

2015

Vi er veldig godt fornøyd med denne megleren. Presis og ryddig. Anbefales på det varmeste.

BOLIG SOLGT

 

2015

Per Magne er tillitsvekkende, punktlig og etter min mening faglig dyktig. Salget gikk smertefritt og leilighet ble solgt etter første visning. Jeg var veldig fornøyd med profileringen av leiligheten.Dette er en megler som jeg vil anbefale til andre.

BENTE LANGELAND

 

2015

Anbefaler Per Magne på det sterkeste. Han er en faglig dyktig og tillitsvekkende megler. Dagen etter visning var boligen solgt for den summen vi forventet...

Hele prosessen fram til salget gikk smertefritt. Så ring de om du vurdere å selge!

KIM ANDRÈ

KÅRDAL

 

2015

Mitt hus ble bygget i 1958 og så ut som en gammel ferge når jeg kjøpte. Etter mye oppussing så det brukanes ut. Verdien ble økt med 700,000,-. Per var skeptisk til om vi kom til å selge til takst - men vi solgte for 100,000,- over takst. Så både megler og selger fikk en god salgsopplevelse. Veldig fornøyd. God og informere, hyggelig og morsom megler. Klarer å få inn den siste kronen på salg. Et riktig valg for oss og vår gamle bolig.

ARUN TIKU

 

2015

We are satisfied with the sale which Per Magne managed to do for us. We were very pleased with the professionalism shown by him which included doing proper homework prior to the first meeting, suggesting a concrete plan and following it efficiently to make it happen. We can certainly recommend him.

RAINER NAKKEN

 

2015

Vil på alle måter anbefale

Per Magne Birkeland, da prosessen med salget gikk raskt og kontrollert.

Vi oppnådde i alle fall en svært god salgspris

SVERRE AARSKOG

 

2014

Jeg er utrolig godt fornøyd med denne megleren! God gjennomgang av saksgangen, effektiv og ryddig gjennomføring både før, under og etter salget. Kommer til å anbefale denne megleren til alle som skal selge bolig!

ELISABETH HANSEN

 

2014

Etter å ha vurdert å selge selv, fikk jeg tips om å ta en prat med Per Magne først- jeg bestemte meg på stedet for å bruke ham. Han er god til å lytte til meg som kjenner min bolig, og kommer med gode innspill på hvordan få mest mulig ut av boligen før salg. Det føles godt med et godt samarbeid, og når resultatet ble så bra som det ble- så kan jeg ikke annet enn å anbefale Per Magne for alt det er verdt til andre som vil føle seg sett og hørt i den viktige prossessen et boligsalg er. En troverdig, ærlig og arbeidsom megler.

BOLIG SOLGT

 

2014

Omgjengelig og hyggelig megler som vi var fornøyd med! Han fremstår som troverdig og imøtekommende. Alt det praktiske ordnet han og salgsprosessen gikk raskt og effektivt.

OVE BJØRGE

 

2014

Kjapt og greit! Godt fornøyd med salgsjobben. Huset ble solgt etter første visning. Anbefaler Per Magne om du skal selge :)

ANN BRITT OLSEN

 

2014

Per Magne solgte naboleiligheten her før jul og er godt kjent i nabolaget så vi ringte han når vi skulle selge. Allerede i første møte fikk vi mye hjelp og inspirasjon slik at leiligheten ble så bra som den kunne før fotograf og taktsmann kom. Megleren organiserte også disse slik at jeg slapp å tenke på det. I forhold til klargjøringen var det mye jeg ikke visste, men han hadde full kontroll! Vi solgte leiligheten i dag for kr. 160 000,- over takst og prisforventning og har ingen problemer med å anbefale alle som skal selge å ringe Per Magne Birkeland, er nok ikke uten grunn de kaller han "Supermegleren" :)

BOLIG SOLGT

 

2014

Han hjalp oss ang. kjøp av nytt hus, og fekk leiligheten raskt ut for salg . Me opplever han som ærlig, saklig, profisjonell og trygg eiendomsmegler. Me kjem absolut til å bruke han neste gang me selger.

OLAV ÅSHEIM

 

2013

Jeg har ikke solgt bolig før men er meget godt fornøyd med prosessen. Megleren sørget for å levere ihht det som ble forespeilet i forkant. Boligen ble solgt etter første visning til pris godt over (15%!!) takst. Jeg anbefaler gjerne Per Magne Birkeland til andre som skal selge bolig!

ARNE SOLBERG

 

2013

Per Magne Birkeland solgte to leiligheter for meg på vegne av mine to barn hvor jeg stod for salget. Jeg oppfattet begge som svært profesjonelle og dyktige meglere som jeg anbefaler andre som skal selge! Den ene leiligheten solgte de direkte til budgiver de hadde fra tidligere salg i området. Det gjorde dette salget billigere for oss. Det andre salget ble også gjennomført raskt og effektivt på en svært god måte. Gode anbefalinger på styling og annonsering sikret en rask og god prosess. Ta gjerne kontakt dersom du trenger en referanse fra meg utover det som står her!

BOLIG SOLGT

 

2013

Dyktig selger som kjenner markedet godt.

BOLIG SOLGT

 

2013

Dyktig, faglig kompetent, godt kjent i området, god etikk, hyggelig, bra pris.

TORDIS HELLE

 

2013

Vi solgte huset etter foreldrene våre og er svært godt fornøyd. Vi har ingenting å utsette på megleren sin jobb.

ÅSMUND

 

2013

Kjapt og smidig salg! Det gikk unna som bare det, anbefaler Per Magne til alle som skal selge!

BOLIG SOLGT

 

2012

Per Magne Birkeland kan anbefales, ryddig og hurtig behandling av salget. Gode råd ble gitt.

LAILA

 

2012

Vi valgte Per Magne som megler da vi skulle selge vår leilighet, og det angrer vi ikke på. Vi oppnådde en god salgspris, og prosessen fra oppdragsinngåelse til oppgjør gikk unna uten problemer. I tillegg fremstår han som kunnskapsrik og til å stole på. Anbefaler Per Magne som megler ved boligsalg!

BOLIG SOLGT

 

2020

Dyktig og flink mekler. Flink til å fremheve det som var viktigst med tanke på annonse. Veldig profesjonell i jobben for oss og kan trygt anbefales.

JOHNNY GRAVVOLD

 

2019

Jeg opplever at megleren har gitt nyttige og gode råd underveis, og at han har gjort en bra salgsjobb.

BJØRNAR NYGARD

 

2019

Meget fornøyd med tips og råd frå megler. Er strukturert og dyktig. Raskt og effektivt salg. Kan virkelig anbefale denne megleren.

ERNST OLAV ÅSHEIM

 

2019

Birkeland er en dyktig megler med solid erfaring. Ryddig på alle måter og kan absolutt anbefales å benytte som megler. Vi er veldig fornøyd med hele prosessen.

ASTRID ANTUN

 

2015

Vil anbefale Per Magne Birkeland på det sterkeste om du vurderer å selge bolig. Han gir gode tips til salget, er grundig i sitt arbeid, og kommuniserer godt! En solid megler som man merker har rik erfaring i bransjen!

BOLIG SOLGT

 

2015

Meklar utførte alle sider ved dette salget på ein svært god måte. Han hadde ærleg og tydeleg informasjon i heile forløpet, og fekk til eit raskt salg og pris over prisantydning. God kjennskap til lokalområdet var ein bonus!

TOMMY MIKKELSEN

 

2015

En meget rask og effektiv megler som hadde stort engasjement og som fullførte salget med god gevinst og god informasjon underveis.

RAILA NONÅS 

LANGHELLE

 

2015

Megleren var profesjonell og på fra dag en. For meg var kvalitet viktigere enn pris på tjenesten; f. Eks. at megler kjente området godt, og at han har oppnådd gode priser i området før. Dette visste jeg fordi jeg undersøkte referanser på forhånd. Renommé var også avgjørende. I prosessen ble avtaler og tidsfrister holdt, og megleren og hans kollegaer var tilgjengelige og kom med mange gode råd, slik at bolig framstod som attraktiv på visning. Bolig ble solgt for en svært god pris etter en visning.

BOLIG SOLGT

 

2015

Behagelig og utadvendt. God formidler med tydelig forståelse. Lett å kommunisere med.

BJØRG NORDPOLL

 

2015

Per Magne gjorde en god jobb! Vi fikk klare og tydelige råd som i ettertid også har vist seg å være svært gode råd. Han kjente tydeligvis markedet godt, anbefalte oss å vente med å legge boligen ut til etter nyåret, noe som førte til salg etter første visning til god pris. Han har også gode samarbeidspartnere på takstmann og fotograf som vi også bare har godt å si om!

KRISTIN SOLVANG

 

2014

Supereffektig og grundig og faglig dyktig i jobben sin, gode tilbakemeldinger og oppfølging til selger. Skal velge han igjen når vi skal selge eigendom i Bergen!! Hyggelig og alltid tilgjengelig.

God stab med Laila på kontoret! :-) :-)

KJELL OVE LANDA

 

2014

Supermegleren det stemmer på en prikk :) Etter besøk i fra banken sin megler ble vi veldig skuffet. Han gav en veldig lav pris for huset på Osterøy. Vi hadde og hatt kontakt med Supermegleren, og han sa en mye høyere sum for huset, noe som viste seg å stemme. Ca 5 timer etter at huset ble lagt ut på finn.no ble det solgt! Per Magne ordnet opp med bud osv, selv om kl var 23 på kvelden. Bare gode ord om Supermegleren!

MADELEINE DØMBØ

 

2014

Tusen takk for hjelpen med salg av vår leilighet på Landås. Per Magne er en engasjert, dyktig og effektiv megler som vi var fornøyd med gjennom hele salgsprosessen. Kan absolutt anbefale Per Magne til alle som ønsker å få mest mulig ut av sitt boligsalg :)

BOLIG SOLGT

 

2014

Enkelt og greit: Effektiv salgsprosess!:) Fikk et godt inntrykk av Per Magne Birkeland, veldig hyggelig og imøtekommende. Salgsprosessen gikk veldig smidig og hurtig.

ODD JOHANNESSEN

 

2013

Vi valgte Per Magne Birkeland etter å ha vurdert 4 forskjellige meglere. Trygghetskonseptet med boligsalgsrapport, eierskifteforsikring og KAPA-klarert bolig var avgjørende for oss i valget av megler. Megler var også ute igjen og gikk gjennom salgsoppgaven sammen med oss etter korrektur var gjort, noe som også var med å skape trygghet på at vi hadde gjort et riktig valg. Huset ble solgt dagen etter visning for kr. 400 000,- over takst og prisantydning så vi er godt fornøyd med megleren og anbefaler gjerne Per Magne Birkeland til andre som skal selge bolig.

LINDA EEG NIELSEN

 

2014

Jeg valgte Per Magne etter å ha vurdert 2 andre meglere. Leiligheten min kom kjapt ut på markedet, og ble solgt etter første visning. Jeg vil anbefale Per Magne til andre som skal selge bolig.

EGIL OSCAR LANGLI

 

2013

Konkret og saklig informasjon i forkant av salg. Gode råd om tilrettelegging av bolig før visning. God informasjon under budrunde. Informasjonsfokus i prospekt kunne vært noe bedre. Lite fokusert på hva felles kostnader dekket, men tross alt et veldig bra prospekt.

DAG-SINDRE TIEGE

 

2013

Jeg synes prossen fra start til slutt gikk smertefritt. Fikk en fin perm der det stod hva dere trengte og hva jeg trengte av opplysninger og slikt. Fikk sendt inn dette, kort tid etter kom fotograf og takstmann. Kjempehyggelige alle sammen. Du virker seriøs og sterk megler. Du tar telefoner og fikser det jeg spør om. Selv om vi er bekjente så var det forsatt formelt og fint under kontraktsmøter og visning. Du er pådrivende og hyggelig, men samtidig høflig. Noe som er viktig i et slikt yrke, kan jeg tenke meg. Selve visningen gikk fint og ryddig, ingen problemer. Bra merket opp og reklamert. Salget gikk fort og greit, ingen problemer her heller. og budprosessen gikk fort og informativt. Alt i alt. En meget god megler som er seriøs og tillitsfull.

BOLIG SOLGT

 

2013

Dyktig og profesjonell. Han fikk boligene raskt på markedet og raskt solgt til en god pris. Han er ærlig i tilbakemeldingene sine om hva jeg som selger kan forvente. Kan absolutt anbefale Per Magne Birkeland som megler, og bruker han gjerne igjen ved eventuelt nytt salg ved en annen anledning.

JANNE OLSEN

 

2013

Salgsprosessen gikk i utgangspunktet tregt men Per M Birkeland kjørte visninger og holdt hjulene i gang. Salg etter tre visninger til samme pris som naboen som i tillegg hadde garasje (noe jeg ikke hadde) fikk, er jeg godt fornøyd med. En hyggelig megler og en god salgsprosess!

ARNE MJELSTAD

 

2013

Per Magne håndterte salget raskt og effektivt. Vi fikk solgt etter første visning og har ingen problemer med å anbefale Per Magne videre til alle som skal selge!

LARS RØD

 

2012

Jeg kjøpte bolig av megleren for 1-2 år siden. Når jeg så skulle selge to leiligheter valgte jeg først en annen megler til salget da han var billigere. Han fikk ikke solgt, så vi tok kontakt med Birkeland. Han solgte første leiligheten etter bare to uker mens den andre ble solgt en måned etter! Kjapt og godt levert!

MAGNE

 

2012

Per Magne har gjennomført to sal for meg og har vore veldig nøgd begge gongane. Skal snart selja ein ny eigedom og valet fell sannsynlegvis på Per Magne. Tips til deg som vil bruka han: Presiser i avtalen at det er han du brukar, så du ikkje risikerar at det dukkar opp ein lakei. Per Magne er den dyktigaste meklaren eg har brukt.

BOLIG SOLGT

 

2012

Meget godt fornøyd med vårt boligsalg gjennom Per Magne Birkeland.

BERIT VEDÅ

 

2020

Solgt før visning av en ryddig og proff megler. Annbefales!

ÅSE RØNHOVDE

 

2019

Det har vært en glede å ha

Per Magne Birkeland som megler ved salg av boligen min. Han har håndtert prosessen på en profesjonell og tilitsskapene måte. Jeg gir ham mine beste anbefalinger.
PS: Boligen ble solgt etter 2 dager på Finn. Ds.

THOMAS OLSEN

 

2019

Veldigt godt fornøyd med de salget Per Magne har gjort for oss.

HALVARD PEDERSEN

 

2019

Ryddig, effektiv, hyggelig og alltid tilgjengelig & behjelpelig.

SOLFRID REVHEIM

 

2015

Veldig positiv og engasjert i jobben sin. Ser på han som ein dyktig selger, vil anbefale han videre til andre.

RUNE NORSENG

 

2015

Effektiv og energisk. God markedskunnskap. God selger. Noe hastig med lite kvalitetssikring I forberedene fase I forbindelse med utarbeidelse av prospekt og salgsoppgave. La opp til raskt salg etter første visning. Dette virket; også takket være riktig verdivurdering i takst og god presentasjon av leiligheten etter styling og fotografering fra Imotiv.

KNUT ARILD LISÆTER

 

2015

Per Magne håndterte salget av boligen vår raskt og effektivt. Han ga oss gode tips til hvordan vi skulle klargjøre leiligheten før visning, og når det var lurest å legge den ut til salg. Boligen ble solgt etter første visning, til en meget behagelig pris. Har ingen problemer med å anbefale supermegleren videre :-)

SEBASTIAN LIE STRØMME

 

2015

Per Magne var en av tre meglere vi hadde på besøk da vi bestemte oss for å selge leiligheten. Etter vårt første møte med han var ikke valget vanskelig. Vi fikk umiddelbart inntrykk av at han var trygg på det han gjorde og var faglig dyktig. Prosessen fra første møte til salg gikk knirkefritt. Etter Per Magnes profilering på Finn og Facebook hadde vi over tjue interessenter etter visning. Dagen etter ble den solgt langt over prisantydning, og vi var mer enn fornøyd. Dette kaller vi en Supermegler, og vil med det gi han våre varmeste anbefalinger!

KENNETH HOPSDAL

 

2015

Eg vil absolutt anbefale megler Per Magne. traff akkurat på "forventa salgsum" og ka den blei solgt for. Ryddig Effektiv Behagelig og beroligane mann å ha med å gjera. ANBEFALEST.

LIV HANNISDAL

 

2014

Vi er veldig godt fornøyd med jobben og kommer til å anbefale Per Magne videre til andre som skal selge! Vi vet om en nabo som skal selge huset sitt og vi skal tipse ham slik at han velger rett megler!

CAMILLA

 

2014

Var kjempe fornøyd med Per Magne, ordnet alt med boligsalget mitt. Var alltid tilgjengelig på telefon, og ringte opp igjen hvis ikke jeg fikk noe svar første gang. Han holdt flere privatvisninger på boligen min og gjorde alt for å selge den. Veldig bra.

ANDREAS MOSEVOLL

 

2014

Per Magne kaller seg Supermegleren på facebook og det stemmer! Han ga gode råd i hele prosessen og sørget for styling og klargjøring før bilder ble tatt. Dette gjorde utvilsomt utslag for hvordan leiligheten så ut på nettet og i avisen. Vi hadde "fullt hus" på visning og leiligheten er nå solgt til rekordpris. Jeg kommer til å bruke "Supermegleren" igjen neste gang jeg skal selge!

STIAN HAVNÅS

 

2014

Vi brukte Per Magne som megler da han er lokalkjent på Hjellvik, og selger mange enheter på Osterøy. Han var svært rask og effektiv. Gir raske og gode svar på spørsmål, samt var lett å få tak i på tlf når vi hadde spørsmål. Han gjorde en meget god jobb på visning og budrunden i etterkant.

Hvis vi skal selge en gang igjen, vil vi bruke Per Magne igjen!

BOLIG SOLGT

 

2014

Han hjalp oss ang. kjøp av nytt hus, og fekk leiligheten raskt ut for salg . Me opplever han som ærlig, saklig, profisjonell og trygg eiendomsmegler. Me kjem absolut til å bruke han neste gang me selger.

EDVARD HORSÅS

 

2013

Vi hadde huset vårt i markedet uten at vi fikk solgt også for et par år siden med Per Magne Birkeland som megler. Når vi nå skulle gjøre et nytt forsøk var det helt naturlig å ringe ham igjen på bakgrunn av erfaringen fra sist. Denne gangen ble det full klaff og vi solgte huset til prisforlangende. Vi vet at beliggenheten på huset ikke er optimal med bla en veldig bratt grusvei opp til huset. Dette gjorde huset mer tungsolgt, men Per Magne fikset salget allikevel! Vi anbefaler gjerne Per Magne Birkeland til andre som skal selge bolig!!

ROBERT AARESTRUP

 

2013

Vi valgte Per Magne som megler etter at vi tidligere var svært fornøyd med et salg han gjorde for oss. Han leverte selvfølgelig på alle punkter igjen med en imponerende rask prosess og super service.

LINN&THOMAS HJELMÅS

 

2013

Konkret og saklig informasjon i forkant av salg. Gode råd om tilrettelegging av bolig før visning. God informasjon under budrunde. Informasjonsfokus i prospekt kunne vært noe bedre. Lite fokusert på hva felles kostnader dekket, men tross alt et veldig bra prospekt.

LARS-OLE

 

2012

Per Magne solgte vårt rekkehus sommeren 2012. Boligen ble raskt lagt ut for salg. Salgsoppgaven var omfattende og flott presentert. Vi måtte ha flere visninger, men disse ble gjennomført på en god måte. Kommunikasjonen var god og tydelig og vi ble holdt godt oppdatert under hele salgsprosessen. Vi ville absolutt brukt Per Magne som megler på nytt.

BOLIG SOLGT

 

2013

Vi er veldig fornøyd med Per Magne Birkeland. Rask og profesjonell.

BOLIG SOLGT

 

2013

Strukturert og behagelig.

PER ASLE SOLBERG

 

2013

Han har solgt flere boliger for meg. Konseptet fra styling og fotografering til selve gjennomføringen av salget gikk strålende. Prosessen bar preg av god kontroll og godt salgsarbeid. Jeg er veldig fornøyd med megleren og Kaland&Partners.

BOLIG SOLGT

 

2012

Beste megleren jeg har vært borti.

ELIN JENSEN

 

2012

Per Magne Birkeland solgte vår bolig på søreide i 2011. Vi ble imponert over hans profesjonelle gjennomføring av hele prosessen rundt salget. Han er ærlig og erfaren og opptatt av å være selgers representant på best mulig måte. Han får våre sterkeste anbefalinger.